Tyrskähdetty: Hovirinnan rantaan tarvitaan parkkipaikkoja, auto oikaisi Mehiläisen ohi ja karkottakaa koirilla hanhia

0

Hovirinnan ranta-alueelle kaivataan lisää parkkipaikkoja ja penkkejä. Sunnuntaina, kun oli lämmin päivä, molemmista oli puutetta. Venelaiturien kohdalla on iso alue, minkä molemmissa päissä on betoniesteet. Aivan tyhjä alue, mikä sen tarkoitus on?

Väki ulkoili

Nyt näin kolmannen kerran, kun auto oikaisi Kaarinan torin parkkipaikalta Mehiläisen ohi Pyhän Katariinan tielle. Mikä vimma kaarinalaisilla on ajaa kävelyteillä? Pitääkö jokaiselle kävelytielle aina pystyttää betoniporsaita?

Oikeasti

Koirat karkottavat Ylen uutisen mukaan tehokkaasti valkoposkihanhia. Tehkääpä koiraihmiset treffejä Hovirinnan rannalle!

Vähemmän vihreää kakkaa

Rakastan sinua, Pahimus (vaikka minulla ei ole mitään suhdetta sinuun, eikä luultavasti sukulaisiinikaan – en edes tiedä, kuka olet)!

I adore you

Vastaus Tyrskähdykseen Hovirinnan rannan parkkipaikoista:

Hovirinnan rannan parkkipaikkojen ja penkkien määrän lisäämistä arvioidaan uudelleen viimeistään syksyllä, kun vuoden 2021 talousarviota laaditaan.

Venelaiturien kohdalla oleva iso alue, joka on rajattu betoniestein, on rantatori. Se on tarkoitettu tapahtumien järjestämiseen, oleskeluun ja aktiviteetteihin. Sitä ei ole suunniteltu autojen pysäköintialueeksi, kuten ei myöskään rantatorin pohjoista osaa.

Viime vuonna rantatoria jouduttiin parkkipaikkojen vähyyden vuoksi muuttamaan tilapäiseksi paikoitusalueeksi.

Hovirinnan ranta-alueen suunnitelmat on hyväksytty teknisessä lautakunnassa 5.6.2018, ja sen päätöksen mukaisesti ranta-alue on rakennettu.

Ossi Vesalainen, Kaarinan viheraluepäällikkö