Tyrskähdetty: Hovirinnassa liikkuu mattovarkaita, kaupassa ei noudateta turvavälejä ja miksi Visiitin kuntosali on yhä kiinni?

0

Viime viikon Kaarina-lehdessä eräs tyrskähti K-Kaupan kassajonon turvaväleistä. Mielestäni koko korona-aikana kauppaketjusta riippumatta ihmiset eivät ole noudattaneet riittäviä turvavälejä kassajonossa ja pakkausvaiheessa. Asia ei ole kaupan syytä, ohjeistusta on riittävästi. Ihmiset ovat todella ajattelemattomia. Viimeksi myös Reko-ruokapiiristä tuotteita noutaessa oli kymmenen metrin jonoja, joissa ihmiset roikkuivat edellisen selässä kiinni. Vaikka oltiinkin ulkoilmassa, ei ollut mukavaa.

Oi aikoja, oi tapoja

Kauhistuttaa, kun osa ihmisistä ei enää kaupassa muista turvavälejä. Lidlissä ollessani olin maksamassa kassalla, kun jonossa takanani oleva vanhempi nainen ryntäsi ihan kiinni ja heitti ostoskassinsa ohitseni ostosten keräyshihnalle. Törkeää käytöstä normaalioloissakin. Ei noin kiire voi olla.

Kati Hallio

Hovirinnan hieno ranta ei tällä hetkellä palvele kyynärsauvojen kanssa liikkuvaa uimaria, jonka pitäisi päästä autolla lähelle rantaa. Olen uinut rannassa v. 1975 kaikkina kesinä ja myös talviuinnissa kävin. Myös liikuntarajoitteiset tarvitsevat rantaa, nyt siellä ei ole sijaa heille.

Entinen uimari

Hovirinnan ranta on hieno, mutta suunnittelijalla ei ilmeisesti ole pieniä lapsia. Jos tulen rannalle pienen lapsen kanssa ja toinen on vaunuissa, vaunuja ei voi pitää auringossa ja pientä uimaria on vahdittava metrin päästä. Miksi puut kaadettiin?

Keksikää jotain suojaa

Paraistenväylä sai suunnittelurahaa 500 000 euroa. Se ei vielä ole edes tarpeeksi suunnittelun loppuun viemiseen, ja nyt jo kerrotaan hyötyjen olevan 2,8-kertaiset kustannuksiin nähden. Miten ihmeessä tuo tiedetään? Ja mikä on aikaväli hyötyjen kustannusten laskemiseen?

Ihmettelen taas

Matonpesijät huomio! Hovirinnan matonpesupaikalta varastettiin viime viikolla torstai-iltana kello 18-20 välillä perheeni kolme mattoa. Lisäksi pesupaikalta vietiin äitini matto ja tuttujeni kolme mattoa.

Olkaa varovaisia

Viime lehdessä kysyttiin 65+ kortin -hyvityksistä sulkuaikana. Ja vastauskin saatiin. Mutta entäpä Visiitti-kortti? Kyllähän sillekin kortille pitää saada hyvitys. Visiitin kuntosalin aukeamisestakaan ei kerrota missään mitään.

Kuntoilijat

Vastaus Tyrskähdykseenkoskien Visiitin kuntosalia:


Visiitin kuntosali on suljettu koronatilanteen vuoksi toistaiseksi. Kuntosali sijaitsee hoitolaitoksen alakerrassa, joten hoitolaitoksen vierailukieltorajoitukset vaikuttavat myös kuntosaliin. Visiitin kuntosalin avaamisajankohdasta odotetaan Valtioneuvoston ja Aluehallintoviraston lisäohjeita. Todennäköisesti tarkempaa tietoa saadaan kesäkuun lopussa.

Visiitti-kortin hyvitys huomioidaan seuraavaa korttia ostaessa.

Liikuntapäällikkö Tapio Svärd, ikäihmisten palvelujohtaja Seija Sjöblom