Aakkospyöräilijän urakka kasvoi

0
Petteri Kvist pyöräilee Kaarinan katuja aakkosjärjestyksessä.

Viime viikolla kerroimme piikkiöläisestä Petteri Kvististä , joka pyöräilee Kaarinan katuja aakkosjärjestyksessä. Jutun julkaisemisen jälkeen Kvistin urakka kasvoi noin sadalla kadulla, kun kävi ilmi, ettei Postin sivuilta löydykään kaikkia Kaarinan katuja.

Asia selvisi, kun Postin listauksessa mukana ollutta Bertel Ljungin katua ei löytynyt mistään. Kvist keksi pyytää apua Kaarinan kaupungin työntekijältä, joka auttoi aakkospyöräilijää. Bertel Ljungin katu paljastuikin Kotimäen koulun takana kulkevaksi Bertel Jungin kujaksi.

– Sain häneltä listan, jossa on oikeasti kaikki Kaarinan tiet, kadut ja kujat. Siis myös ne, joiden varrella ei ole postiosoitteita. Nämä asumattomat tiet puuttuvat ymmärrettävästi Postin listasta.

Nyt Kvistillä on käytössään uusi lista, jossa on 1 219 kadun sijaan 1 335 katua.