Apulanta, Kaija Koo ja lukuisat muut tähdet tulevat sittenkin Hovirintaan – nauti musiikista hengitysmaski kasvoilla

0
Saaristo Openin promoottori Kalle Keskinen maaliskuussa 2020.

Hovirinnan rannassa pidettävä rockfestari Saaristo Open siirrettiin kesäkuun alusta elokuun loppuun koronaepidemian vuoksi. Riskinä oli, että mukaan ei saataisi enää samoja artisteja, kuten Apulantaa, Elastista, Kaija Koota ja monia muita suomalaisen musiikin tähtinimiä.

Huoli oli pääosin turha. Festarin promoottori Kalle Keskinen tiedotti tänään torstaina, että suurin osa nimekkäistä artisteista tulee kuin tuleekin Hovirintaan. Lisäksi mukaan saatiin monia uusia suosittuja musiikintekijöitä, jotka eivät olleet tulossa alkukesän Saaristo Openiin, kuten Lauri Tähkä, Suvi Teräsniska, Neljä Ruusua ja Klamydia.

Saaristo Openissa esiintyvät Apulanta, Lauri Tähkä, Mikael Gabriel, Gasellit, Ida Paul ja Kalle Lindroth, Suvi Teräsniska, Vesala, Ellinoora, Elastinen, Irina, Reino Nordin, Kaija Koo, Popeda, Michael Monroe, Sami Yaffa & Costello, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Pyhimys, Neljä Ruusua sekä Klamydia.

Alkukesän festariin lupautuneista artisteista muun muassa Arttu Wiskaria, Suurlähettiläitä, Happoradiota tai Laura Voutilaista ei nähdä Hovirinnassa.

Lippuja on myynnissä puolet vähemmän kuin aiempina vuosina, 7500, jotta tapahtuma-alue pysyy väljänä.

– Uskomme, että maakunnan ainoana aikuisten festivaalina tulemme myymään tapahtuman liput ennakkoon loppuun, Keskinen kommentoi tiedotteessa.

Jokainen festivaalivieras saa halutessaan hengityssuojan. Kartat ja suunnitelmat on tehty THL:n sekä STM:n ohjeistusten mukaan ja ovat olleet myös aluehallintovirastossa kommentoitavana. Alueella on useita käsienpesu- ja käsidesipisteitä.

Uusien lippujen myynti alkaa maanantaina.

Saaristo Open 27.–29.8.

Artikkelia muutettu 8.7. kello 11.57 ja kello 23.57. Lisätty ja korjattu tietoja artistimuutoksista.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of