Arpa ratkaisi palloiluhallin rakennuttajan

0
Kaarinan Nappulat harjoittelevat viikoittain Valkeavuoren kentällä. Ensi keväänä kentän päälle alkaa kohota uusi palloiluhalli ja koulurakennus.

Valkeavuoren liikuntahallin urakoitsijaksi on valittu NCC Suomi Oy. Valinta jouduttiin tekemään teknisen lautakunnan kokouksessa arpomalla, sillä NCC Suomi Oy ja Lehto Tilat Oy saivat kilpailutuksessa tasapisteet. Molemmat ilmoittivat myös olevansa edelleen kiinnostuneita rakentamaan hallin. Voittoarvan kokouksessa nosti teknisen lautakunnan jäsen Keijo Tapper (kok.).

Alun perin Valkeavuoren liikuntahallin urakoitsijaksi valittiin Peab Oy. Lehto Tilat Oy valitti päätöksestä kuitenkin markkinaoikeuteen. Markkinaoikeus asettui valittajan kannalle ja piti Peab Oy:n tarjousta tarjouspyynnön vastaisena. Peabin tarjouksesta puuttui sprinklerijärjestelmä, eikä tarjouksessa ollut myöskään tarjouspyynnön vaatimaa kolmea moottorikäyttöisiä jakoseinää, vaan ainoastaan kaksi.

Lehto Tilat Oy ja NCC Suomi Oy tulivat kilpailutuksessa toiseksi. Molemmat tarjoukset on alkuperäisessä pisteytyksessä todettu yhtä hyviksi ja ne noudattavat hyvinkin tarkasti tarjouspyyntöä.