Kaarina uudisti verkkosivunsa

0
Kaarinan kaupunki toivoo käyttäjiltä palautetta uusista verkkosivuistaan. Arkistokuva.

Kaarinan kaupungin uudet verkkosivut aukesivat viime viikolla. Kaupunki kertoo tiedotteessaan, että uudistuksen lähtökohtina ovat olleet käyttäjälähtöisyys, mobiilikäyttöisyys ja saavutettavuus. Myös sähköistä asiointia on haluttu edistää. Esimerkiksi entisiä pdf-lomakkeita on toteutettu sähköisesti erillisellä lomakejärjestelmällä.

Verkkopalvelun sisällön kehitystyö jatkuu julkaisemisen jälkeen ja sen vuoksi käyttäjien palaute on tärkeää. Palautetta ja kehitysideoita voi antaa yksittäisiltä sivuilta löytyvillä palautenapeilla sekä Kaarinan palautepalvelussa osoitteessa kaarina.fi/palaute kohdassa Verkkosivut. Kaikki palautteet luetaan ja käsitellään, mutta yksittäisiin palautteisiin ei välttämättä ehditä alkuvaiheessa vastata.

Myöhemmin on tulossa erillinen käyttäjäkysely.

Verkkopalvelu-uudistuksen teknisestä toteutuksesta ja käyttöliittymän suunnittelusta on vastannut Wunder Finland Oy. Teknisenä alustana on käytössä Drupal 8.