Menomono

0

Tapahtumia Kaarinassa keskiviikosta keskiviikkoon

Ke 1.7:

Inkkarimelontaa Littoistenjärvellä klo 18. Melontakokeilu melonnasta kiinnostuneille. Sopii myös ensikertalaisille. Ikäraja 10 v, alle 16-vuotiaat vanhempien seurassa. Mukaan mahtuu 15 hlöä. Maksullinen. Lähtö Ristikallion rannasta. Järj. Kanoottikuningas.

Puistojumppaa keskiviikkoisin klo 10–11 Veteraanipuistossa (Ruusupuistossa) kesä- ja heinäkuussa. Ohjattua puistojumppaa, toisinaan elävää musiikkia. Ota mukaan vesipullo. Järj. Avoin Puntari.

Soolotanssikurssi klo 18–19.30 Littoisten lavalla. Soolokursseilla tanssitaan lattareita ja tuttuja kotimaisia rytmejä perusaskelilla ja pienillä koreografioilla maustettuna ilman paria. Sopii sekä naisille että miehille, uusille ja jo pidempään tanssineille. Maksullinen, maksetaan ennakkoilmoittautumisen yhteydessä. Järj. Sekahaku.

To 2.7 :

Konsertti Kesäillan musiikkia klo 18 Piikkiön kirkossa. Konserttisarjan aloittaa sellisti Akusti Turtonen ja kanttori Tiina Ilonen. Kuulemme mm. seuraavien säveltäjien teoksia: Bach, Pachelbel, Schubert, Elgar ja Järnefelt.

Kävelyfutista torstaisin klo 15–16 keskurin yläkentällä, jäähallin vieressä. Sopii kaikenikäisille, sekä miehille että naisille. Maksuton. Lisätiedot: Jarmo Kaunela, KaaPo p. 045 656 6086, jarmo.kaunela@hotmail.com.

Toiminnallinen treeni torstaisin klo 18 Piispanlähteen yläkoulun pihalla. Kahvakuulaa, vastuskuminauhoja. Maksullinen. 16.7. asti. Järj. Kaarinan Voimistelijat.

La 4.7 :

Kuutamomelontaa klo 21 Kuusiston linnanraunioilla. Tilaisuus tarkoitettu kaikille melonnasta kiinnostuneille. Ikäraja 10 v, alle 16-vuotiaat aikuisen seurassa. Mukaan mahtuu 15 hlöä. Maksullinen. Huom! Kovalla tuulella melonta siirretään Aurajoelle. Järj. Kanoottikuningas.

Ti 7.7 :

Kesäjumppaa tiistaisin klo 19 Kaarinan keskusliikuntapuiston takanurmikentällä. Jumppamatto ja juotavaa mukaan. Maksullinen. 4.8. asti. Järj. Kaarinan Voimistelijat.

Useina päivinä

Nettiparkki. Ajanvarauksella tiistaisin ja perjantaisin klo 10–14 Puntarissa. Ajan voi varata ma–to klo 11–13 numerosta 02 243 5353. Järj. SPR Kaarinan-Piikkiön osasto.

Lähituvan terassi. Ma–to klo 11–13. (Pehtorinkatu 2 C, sisäpihan ulkoterassi). Sateen sattuessa suljettu. Tulethan terveenä, terassilla on järjestetty turvavälit ja käsidesit. Järj. SPR Kaarinan-Piikkiön osasto.

Nukkekotinäyttely Kesähelmiä Harvaluodon vanhan koulun tallilla heinäkuun loppuun. Avoinna ke–to klo 12–16 ja pe-su klo 12–17.

Taidenäyttely , Kaarina-talo. Heinäkuussa Marjatta Peräläisen Untenkutoja sekä Johanna Karvosen Stunder .

Taidenäyttely , Mökki Galleria. Kristiina Tarkiaisen näyttely Väristyksiä heinäkuun loppuun. Auki ti–pe klo 10–16.

Taidenäyttely , Kuusiston Taidekartano. Metsän väkeä -näyttely 2.8. asti. Auki su–ke klo 13–19, la klo 13–17. Villikahvila palvelee 27.6.–1.7. sekä ja 4.–5.7.

Valokuvanäyttely Metsän asukas Puntarin ikkunassa (Pyhän Katariinan tie 7) heinä- ja elokuun ajan. Elokuussa kuvat vaihtuvat.

Muistathan huolehtia turvaetäisyyksistä ja käsihygieniasta. Monissa tapahtumissa osallistujien määrää rajoitetaan. Koronaepidemian aikana tapahtumat saattavat peruuntua nopealla aikataululla. Älä osallistu vähääkään sairaana tapahtumiin.

Kerro menovinkki: toimitus@kaarina-lehti.fi.