Mölyä ja ruuhkaa tiedossa: Uudenmaantie jyrsitään Kaarinassa nyt auki

0
110-tien ja Saaristotien risteys. Tietöitä tehdään eri aikataululla kanta-Kaarinan ja Peltolan välisellä osuudella kuin kanta-Kaarinan ja Piikkiön välisellä.

Keskiviikkona alkavat jyrsintä- ja päällystystyöt Kaarinassa Uudenmaantiellä. Koko 110-tie Peltolan ja Piikkiön välillä saa uuden päällysteen.

Peltolan ja kanta-Kaarinan välillä 110-tie on nelikaistainen ja päällystystöitä tehdään molemmilla ajoradoilla. Toinen kaista pidetään liikenteen käytössä. Nopeusrajoitusta on alennettu.

Lähiasukkaiden yöunet todennäköisesti häiriintyvät, sillä tietyöt tehdään tällä osuudella suurten liikennemäärien vuoksi yötöinä iltakuuden ja aamukuuden välillä. Myös päiväaikaan liikenne on tavallista hitaampaa, ja hetkellisiä pysäytyksiä voi olla.

Kanta-Kaarinan ja Piikkiön välillä 110-tiellä on vain kaksi kaistaa, ja tällä osuudella liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Töitä tehdään sekä päivä- että ilta-aikaan.

Päällystystyö kestää noin kolme viikkoa. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä.