Partytimen kesä näyttää mukavalta

0
Pitkään Harri Koivusen (kuvassa) valmennuksessa ollut Partytime on pärjännyt mainosti myös Sari Mäen treenissä.

Kaarinalaisen lämminveriravurin Partytimen kesä on koronapaussin jälkeen alkanut mukavasti. Juhannuksena kahdeksanvuotias tamma ravasi Härmässä kakkoseksi hyvällä ajalla 12,8a. Tamman ennätys mailin ryhmäajossa on toissa vuodelta (12,1a).

Lahdessa Partytime oli neljäs ajalla 15,1a. Hevosen omistaa Ecurie Champagne Kaarinasta.

Sari Mäki palasi tamman valmentajaksi viime vuonna. Tätä ennen valmennuksesta vastasi Harri Koivunen .

Partytime on 71 kilpailustaan voittanut seitsemän ja kerännyt palkintoina reilut 36 000 euroa.

Kaarinalainen Patri Filatoff koki Kaustisen raveissa nousuja ja laskuja. Nuorten ohjastajien Salamakypärissä Filatoff ohjasti kokkolalaisen Universe Leaderin (16,3a) kolmanneksi.

Samoissa raveissa voittokin oli käden ulottuvilla aina viimeiseen kaarteeseen saakka. Filatoff ajoi isänsä Jyrki Filatoffin valmentamaa Rokkoffia toisen radan veturina, kun ori yhtäkkiä sekosi laukalle. Samassa rytäkässä häiriintyi kahden muun kilpailijan juoksu, ja kun Rokkoff kävi laukalla vielä maalisuoralla, se hylättiin. Kaarteen häirinnästä eli laukkaavan hevosen sääntöjen vastaisesta ajosta Patri Filatoffia rokotettiin 110 euron sakolla.

Teksti: Rauli Ala-Karvia