Tyrskähdetty: Miksi rivitaloissa ravataan portaissa ja Kaarina-talo oli kiinni?

0

Kaarinalaisiin kaksikerroksisiin rivitaloihin on tänä keväänä tullut häiritsevä tapa kuntoilla sisällä juoksemalla rappusia ylös alas. Korona ja etätyö ovat lisänneet naapurien kärsimystä, kun välillä otetaan spurtteja portaissa. Tällaisten ihmisten pitäisi muuttaa omakotitaloon, jossa voi juosta naapureita häiritsemättä. Eräs tuttava myös valoi omakotitalonsa portaat betonista, päällysti ne puulla ja laittoi päälle vielä kumimaton. Silloin ääntä ei synny. Taloyhtiöiden pitäisi lisätä järjestyssääntöihinsä portaissa juoksemisen kielto. Äärimmäinen keino on tehdä häiriköinnistä rikosilmoitus.

Ilmiöstä huolestunut

Kymmenen pistettä viheraluepäällikkö Ossi Vesalaiselle. Rehellinen vastaus ja vastuunotto Tammisillan nurmialueiden hoitamattomuudesta ja nopeasta korjausliikkeestä.

Pihlaja

Kaarinan verkkosivujen mukaan Kaarina-talon ovet avautuvat arkisin kello 8. Eivätpä avautuneet – ovessa oli lappu, että kesällä avataan vasta kello 9. Mistä se tieto olisi pitänyt netistä löytää?

Tunnin ulkona odottelemassa

Eivät laskutuksen ongelmat ”kaatuneet vain lapsiperheiden niskaan”, vaan toki ne koskivat muitakin. Kyllä kai jokaisen pitäisi ymmärtää, että jos käyttää palveluja, lasku tulee perässä. Esimerkiksi kotisairaanhoidon palvelulaskutus oli niin myöhässä, että huhtikuun laskutuksen eräpäivä oli 16.7. Saimme siis korotonta maksuaikaa, vaikka palvelu oli jo saatu. Kaupunkihan eniten kärsii. Toki on kokemuksia kyllä itselläkin siitä, että tarkkana täytyy olla ja joskus eräpäivä voi tulla nopeasti.

Iloinen maksaja

Vastaus Tyrskähdykseen: Verkkosivuilla oli vanha tieto


Pahoittelut ulkona odottelijalle! Kesän poikkeava aukioloaika oli jäänyt Kaarina-talon sivujen osalta päivittämättä. Nyt asia on korjattu verkkosivuille.

Kaarina-talon ovet ovat avoinna elokuun loppuun asti arkisin klo 9–19.

Palvelupiste Fiskari on avoinna ma klo 9–17 ja ti–pe klo 9–16. Pääkirjasto on avoinna arkisin klo 10–19.

Kirjastonhoitaja Sinikka Huttunen, pääkirjasto