Tyrskähdetty: Onko Kurkelantie jämähtänyt talviaikaan, entä missä suihku?

0

Piispanristin lammen alue rakennetaan täyteen taloja. Pelkoni 90-luvulta näin toteutuu. Asuin silloin Kairiskulmalla ja ihailin lampea. Onneksi se säilyy, vain luonnonmukaisuus tuhotaan puiston rakentamisen myötä. Toivottavasti se osataan tehdä alkuperäistä kunnioittaen.

Satu Hanhikoski

Terveisiä poliisille! Paraistentien varrella on joka yö ”huligaaneja”. Ajavat viritetyillä mopoilla edestakaisin. Ilmeisesti äänenvaimentimia käsitelty, koska meteli on järkyttävä. Eikö hiljaisuuden ja yörauhan kuulu alkaa iltakymmeneltä ja jatkua aamukuuteen?

Herätetty mummeli

Mieleni oli iloinen pitkän karanteenikevään päättymisestä ja kauniista kesäpäivästä. Kuljin Kaarinantietä pitkin liikekeskuksien suuntaan viime torstaina klo 13 aikoihin. Iloni muuttui suruksi kuullessani karjankuljetusautosta kovaäänistä, pakokauhun omaista kiljuntaa. Käännyit 110-tieltä Helsingin suunnasta Kaarinantielle melko kovalla nopeudella. Toivon eläimille parempaa kohtelua! Vaikkakin viimeiselle matkalle.

Eläimistä pitävä kaarinalainen

Uudistettu Hovirinnan uimaranta on hieno, mutta rannalta puuttuu suihku, jossa voisi pestä suolavedet tai hiekat iholta.

Rannasta nauttiva

Uimahallin maksuja nostetaan 1.8. Siis lähes heti monen kuukauden sulkemisen jälkeen. Millaista porukkaa siellä lautakunnassa oikein on, kun ei hoksaa, että olisi ollut fiksumpaa nostaa hinnat vuoden vaihteessa, eikä keskellä budjettikautta?

Nämä naamat muistetaan vaaleissa

Ihmettelen, miksi Kurkelantiellä keskikaista on niittämättä. Myös aurauskepit ovat edelleen paikoillaan, samoin kuin pyörätiellä talvihiekoituksen sepelit. Kenelle homma kuuluu? Onko joku ottanut homman ja käärinyt rahat, mutta jättänyt työt tekemättä?

Hämmästynyt kulkija

Vastaus TyrskähdykseenKurkelantiestä

Olemme sopineet urakoitsijan kanssa, että aurauskepit saavat olla tiellä kesän yli. Kepit on porattu ja istutettu kiinni tien reunakiviin. Ne helpottavat ihmisiä hahmottamaan, missä reunakivetys menee.

Tien keskikaistan niittäminen kuuluu Kaarinan kaupungin viherpalveluille. Sepelitilanteen käymme tarkistamassa. Tiedän, että Kurkelantie on harjattu keväällä. Olisiko sepeliä voinut huuhtoutua tielle esimerkiksi sateiden mukana tai jostakin muusta syystä?

Aluevastaava Markus Salminen

Varsinais-Suomen Ely-keskus