Arkipelag rakensi oman tanssisalin Kaarinaan – Nyt akrobatiaa ja kisaryhmiä valikoimissa

0
Arkipelagin tanssioppilaita Hovirinnan rannalla Kaarinassa.

Musiikkiopisto Arkipelag on rakentanut uuden tanssisalin toimitiloihinsa Kaarinan keskustaan Kaarinan kaupungin hallipulan vuoksi.

Kaarinassa aiemmin tarjottujen baletin, lastentanssin, nykytanssin ja streetin lisäksi tarjontaan tulee Arkipelagissa nyt myös showjazzia, akrobatiaa sekä tanssin kisaryhmiä. Kaarinassa ollaan aloittamassa myös aikuisbalettiryhmää. Uudelle peilisalille on siis tarvetta.

– Kaarinassa vapaita liikuntatilavuoroja on ollut vähän saatavilla, joten remontoimme musiikkiopiston Hovirinnantien salimme tanssille sopivaan käyttöön, Arkipelagin rehtori Jenni Uimonen taustoittaa.

– Tähän saakka kaarinalaiset tanssijamme, jotka haluavat kilpailla, ovat kisanneet Paraisten kisaryhmien mukana. Meistä on upeaa saada Kaarinaan oma kisaryhmä, tanssinopettaja Hanna-Riikka Nordman sanoo.

Musiikkiopisto Arkipelag aloittaa lähiopetuksella elokuussa. Tanssitunteja saa kokeilla ilmaiseksi ensimmäisten kolmen viikon aikana.

Kisaryhmän koetanssitilaisuus on ensimmäisten tuntien yhteydessä 23.8. Arkipelagin uudessa salissa. Lasten koetanssi on kello 17.45 ja nuorten sekä aikuisten kello 19.45. Etukäteen ei tarvitse ilmoittautua.