Joukkotappelu ravintolassa Piikkiössä

0

Sunnuntain aamuyöllä, neljän ja viiden välillä, tarvittiin Lounais-Suomessa poliisia useiden ravintolaväen kesken syntyneiden joukkotappeluiden vuoksi. Yksi näistä hälytysajoista suuntautui Piikkiöön.

Piikkiössä myös syntyivät pahimmat jäljet: mies sai kolpakosta päähänsä. “Jälki oli rujoa ja aiheutti reippaasti ommeltavaa”, kirjoitti poliisi tiedotteessaan.

Rikosta tutkitaan nimikkeellä törkeä pahoinpitely.

Lisäksi joukkotappeluita oli Loimaalla, Huittisissa, Kankaanpäässä ja Porissa.

Ylipäätään helteinen viikonloppu teki Lounais-Suomessa kiireellisten poliisitehtävien kyseenalaisen ennätyksen. Perjantaiaamusta sunnuntaiaamuun poliisia tarvittiin kiireellisiin tehtäviin 1307 kertaa. Pahimmillaan yli 20 hälytystehtävää odotti vapautuvaa partiota.

Artikkelia muutettu 10.8.2020 kello 15.15. Lisätty tarkempi paikka (Piikkiö) ja epäilynimike.