LTU:n Anni Koskiselle pronssia aluemestaruuskilpailuista

0
Aluemestaruusmitali taskussa on hyvä alkaa valmistautua ensi vuoden SM-kisoihin.

Littoisten Työväen Urheilijoiden Anni Koskisen yleisurheilukausi huipentui lauantaina Forssan Lamminrannan urheilukentällä järjestettyihin aluemestaruuskilpailuihin. Tässä 13-vuotiaiden päätapahtumassa mittelivät paremmuudestaan piirimestaruuskilpailujen sijoitusten perusteella osanotto-oikeuden lunastaneet Varsinais-Suomen, Hämeen ja Satakunnan urheilijat.

Osin kosteassa kelissä käydyssä seiväshypyssä oman ennätyksen (255) sivuaminen riitti Annille viidenteen sijaan. Pronssimitali matkasi samalla tuloksella mutta paremmalla pöytäkirjalla Tampereelle. Tästä sisuuntuneena Anni paransikin välittömästi seiväskisan jälkeen alkaneessa kiekonheitossa ennätystään peräti neljä kertaa.

Viidennen heiton 35,09 metriä riitti tasaisessa kilpailussa lopulta kolmanteen sijaan.

Jouko Katajisto