Oikaisu: Piikkiön joukkotappelu oli yhden miehen show

0

Kaarina-lehti uutisoi alkuviikolla, että Piikkiössä olisi ollut joukkotappelu ravintolassa sunnuntain aamuyöllä neljän ja viiden välillä. Uutinen herätti kummastusta piikkiöläisissä. Varsinkin kellonaika tuntui oudolta: Piikkiössä on vain yksi pub, ja se sulkee ovensa jo kolmelta yöllä.

Uutinen perustui poliisin tiedotteeseen, johon oli koottu useita tapahtumia Lounais-Suomesta. Näin poliisi kirjoitti: “Joukkotappeluja ravintolaväen kesken oli sunnuntain aamuneljän ja aamuviiden välillä luonnollisesti myös Huittisissa, Kaarinassa, Kankaanpäässä ja Porissa. Pahimmat jäljet syntyivät Kaarinassa, jossa mies sai kolpakosta päähän. Jälki oli rujoa, ja aiheutti reippaasti ommeltavaa.” Kaarina-lehti kysyi lisäksi poliisilta tarkemman paikan, joksi osoittautui Piikkiö.

Kyseisen pubin yrittäjä oikaisee Kaarina-lehdelle , että kärhämä oli jo muutamaa tuntia aiemmin.

– Ravintolasta poistettiin asiakas huonon käytöksen vuoksi noin yhden aikaan yöllä. Asiakas jäi ravintolan läheisyyteen ja huuteli terassilla oleville asiakkaille ja ohikulkijoille ja pyrki myös ohi ajavien mopojen kimppuun. Lisäksi mies käyttäytyi uhkaavasti henkilökuntaa kohti, joka pyrki auttamaan häntä, yrittäjä taustoittaa.

Tämän jälkeen mies kaatui yrittäjän mukaan parkkipaikalla ja löi päänsä vertavuotavasti. Meno ei siitä vähentynyt, vaan hän hyökkäsi terassilla olevien asiakkaiden päälle. Yksi asiakkaista huitaisi tässä yhteydessä samaista miestä lasilla päähän.

Ambulanssi ja poliisi hälytettiin paikalle, ja mies käyttäytyi yrittäjän mukaan uhkaavasti myös virkavaltaa kohti.

Poliisi vahvistaa Kaarina-lehdelle , että alkuperäinen tiedote oli epätarkka eikä Piikkiössä ollut varsinaista joukkotappelua.