Pahimus: Kaarinalaiset saivat uuden maantien

0

Riippumaton tutkijaryhmä tuli johtopäätökseen, että kasvomaskeista voisi sittenkin olla hyötyä koronaviruksen torjumisessa Suomessa. Tutkimusaineiston perusteella maskit torjuivat koronavirusta sataprosenttisesti, kun maskia kasvoillaan pitäneet koehenkilöt oleilivat viikkokaupalla riippumatossa.

Kaljakellunta-tapahtuman osallistujien määrä Vantaanjoessa romahti tänä kesänä ihmisten riideltyä siitä, että tapahtuman nimi oli muutettu Mehu- ja kaljakellunnaksi. Kaljanjuojat kokivat olonsa syrjäytetyksi ja sananvapautensa kaventuneen. Tästä huolimatta ensi vuonna tapahtuma on nimetty Vissy-, vesi-, siideri-, lonkero-, mehu-, ES-, limppari-, kotikalja- sekä eri olutlajien kellunnaksi.

Viime viikolla lähitienoilla näkyi lukuisia sateenkaaria. Paikkakunta oli Sateen-Kaarina.

Uudenmaantie Kaarinassa on saanut asvalttia pintaan. Se on hieno, kuin kaarinalaiset olivat saaneet ihan uuden maantien.