Pahimus: Saaristo Closed

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Varuskunnissa järjestetään tänä vuonna alokkaiden valat virtuaalisesti. Perheet ja sukulaiset saavat nähdä ne vain kotonaan. Yhdellä videolla varuskunta kuittaa seuraavan parinkymmenen erän valat – vai erottaako joku videolta parintuhannen sotamiehen joukosta oman sällinsä? Suku kyynelehtii kotona kännykän ääressä, kun varusmiehet syövät pizzaa kasarmilla.

Totta puhuen sama pätee tällä hetkellä mistä tahansa juhlavasta tilanteesta. Kuka erottaa maskinaamaisista, mikä pappi kastoi kenen vanhempien vauvan ja ketkä menivät naimisiin?

Kaarinassa on elokuun lopussa Saaristo Open -festari. Pahimus ihmettelee, miksi nimeä ei vaihdettu. Kesän lopussa sen pitäisi olla Saaristo Closed. (Koetapa löytää syyskuussa saaristosta paikkaa, joka olisi auki.) Toisaalta koulujen alkuun nimi sopii hyvin, ekaluokalla saa Risto open.

Pian on myös perinteikkäät Paraisten Päivät. Se on ollut alkukesällä perinteisesti päällekkäin Saaristo Openin kanssa, joten nyt se siirrettiin tietenkin loppukesään taas päällekkäin Saaristo Openin kanssa.

Samalla on muinaistulien yö. Sen nimi vaihdettiin. Nyt se on muihenkilötulien yö.