Piikkiön K-Supermarketin kauppias vaihtuu – Sampsa ja Rebekka Mäki aloittavat syyskuussa

0
Sampsa ja Rebekka Mäki ovat tyytyväisiä siitä, että Piikkiössä on hyvät mahdollisuudet saada valikoimiin paikallisia tuotteita.

K-Supermarket Piikkiön kauppias vaihtuu. Uusina kauppiaina aloittavat Sampsa ja Rebekka Mäki .

– Tuntuu hienolta päästä aloittamaan yhteinen haaveemme kauppiasurasta. Haluamme kehittää piikkiöläisten kanssa palvelevan ja ajan hermolla olevan lähikaupan, kommentoivat Sampsa ja Rebekka Keskon tiedotteessa.

He aikovat panostaa paikallisiin tuotteisiin, Herkkutoriin ja tuoretuotteisiin.

Sampsa on työskennellyt Kupittaan K-Citymarketissa ja K-Supermarket Förissä. Uransa hän aloitti Siwassa Säkylässä. Rebekka on myös työskennellyt Kupittaan K-Citymarketissa. Koulutukseltaan hän on matemaattisten aineiden maisteri mutta siirtyy nyt puolisonsa rinnalle kauppiasyrittäjäksi.