Sidoskadun kulkuyhteys Kaarinantielle katkaistaan tänään

0
Sidoskadun, Kaarinantien ja Krossinkaaren risteys huhtikuulta.

Kaarinantien muutostyöt Krossinkaaren kohdalla etenevät. Tänään maanantaina katkaistaan Vyyryläisenmäellä Sidoskadun kulkuyhteys Kaarinantielle.

Sidoskadulla asuvien on kierrettävä toisesta risteyksestä, Pintelinkadun kautta.

Sidoskadulta ei jatkossa voi ajaa suoraan Kaarinantielle, vaan jäljelle jätetään vain kevyen liikenteen väylä. Myös Terhotien nykyinen ajoyhteys Krossinkaarelle katkaistaan, ja Terhotielle rakennetaan uusi ajoyhteys Kutukujan kautta.

Kaarinantien ja Krossinkaaren risteykseen on tulossa uudet liikennevalot. Samaan yhteyteen tehdään myös uusia kaistoja. Lisäksi uutta katuverkkoa on tulossa Hiiskanmäkeen ja Vyyryläisenmäelle yhteensä 660 metriä, uusia pyöräteitä 390 metriä.