Tyrskähdetty: Kiitos koiran kiinniottajalle, miksi terveyskeskuksesta ei saa varattua aikaa ja voisiko Mehiläisen testauspömpelin viedä muualle

0

Onhan tuo maanantainen Mehiläisen koronatestijono käsittämättömän huonoa suunnittelua. Apteekin ja kioskin parkkiruutuihin pääsykin oli mennyt tukkoon. Voisivat viedä testauspömpelinsä jonnekin syrjemmälle, pois tukkimasta Kaarinan keskustan liikennettä.

En päässyt invapaikalle

Jos haluaa matkailla saaristossa, pitää ensin tehdä pari päivää tutkimustyötä, kun eri paikat ovat auki ehkä kaksi tuntia viikossa. Nettisivuilla ja fasessa on kirjavia aukioloaikoja – ja kun pääsee perille, mikään ei pitänyt paikkaansa.

Pitäisikö jonkun koordinoida tätä?

Lämmin kiitos mieshenkilölle, joka su 9.8. noin klo 17 otti koirani kiinni Kartanontieltä Hovirinnan kioskin edustalta. En tiedä, miten koira on irti päässyt. Kiitokset myös autoilijoille ja mopoilijoille, jotka pysähtyivät, sekä Hoviherkun omistajalle.

Minna ja Mindy

Papinholman suojatiestä kirjoittaneelle: Havaintojeni mukaan jalankulkijat pääsevät hyvin suojatien yli. Muistathan, että kun pyöräilijä ylittää tien suojatietä pitkin ajaen, on pyöräilijä väistämisvelvollinen!

Autoilija

Onko järkeä, että terveyskeskuksen ajanvaraukseen on vain yksi numero? Jonotin 20 minuuttia, ei voinut jättää soittopyyntöä, musiikki vain soi. Toisella yrityksellä 7 minuutin kuluttua sai jätettyä numeronsa. Soittivat 4 ja puolen tunnin päästä.

Ei nyt oikein toimi

Eläimiä ei ole pakko syödä. Vielä ei ole nälänhätä. Muutakin ravitsevaa täyttävää ruokaa löytyy. Syökää ihmiset perunasta, kananmunasta, juustosta, kaalista yms. tehtyä ruokaa.

Antakaa eläinten elää

Vastaus Tyrskähdykseen: Terveyskeskuksen puhelin-palvelu on ruuhkautunut

Terveyskeskukseemme on yksi numero, johon voi jättää takaisinsoittopyynnön, tai halutessaan voi jäädä linjalla odottamaan, jos vaiva on akuutti.

Puhelinpalvelumme on koronan vuoksi ollut ruuhkautunut. Tilannetta korjataan koko ajan.

Tällä hetkellä järjestelmämme ei mahdollista puheviestien jättöä tai palveluvalikoiden rakentamista.

Antti Sandén

Kaarinan johtava lääkäri