Uran yleisurheilijoille komea mitalisaalis Paavo Nurmen stadionilla – Cup Kaarinassa ensi viikolla

0

Kaarinan Uran nuoret yleisurheilijat pärjäsivät mainiosti heinäkuun lopun piirinmestaruuskisoissa Paavo Nurmen stadionilla. Kotiin tuomisina joukkueella oli kolmetoista mitalia, joista viisi oli kultaista, yksi hopeinen ja seitsemän pronssista.

Moni kaarinalaisseuran edustaja pääsi myös pistesijoille sekä teki omia ennätyksiään.

Kultaa Kaarinaan toi Pihla Heimo T9:n pituudesta ja korkeudesta, jossa Heimo jäi vain sentin ikäluokkansa Suomen kärkituloksesta.

Kultaa toivat myös Jenna Puola T13-kolmiloikassa, Jussi Soraluoma P12-keihäässä ja Nooa Laitinen P13-keihäässä. Artturi Gauffin otti hopeaa P14-kiekossa.

Pronssisia mitaleita nappasivat Heimo T9:n 40 metrillä, Puola T13-pituudessa, Soraluoma P12 kolmiloikassa, Gauffin P14:n kuulassa ja moukarissa, Lauri Kurkela P14-kiekossa ja Tatu Parpo P14-keihäässä.

Kaarinan Uran nuoret yleisurheilijat kilpailevat omalla kotikentällään Kaarinan keskusurheilukentällä keskiviikkona 12. elokuuta.

Silloin kisataan Seuracupin ja Varsyn merkkimitalicupin pisteistä. Tavoitteena Uralla on päästä molemmissa myöhemmin syksyllä pidettäviin finaaleihin.

Riikka Ihalin