Häh: Mitä terveyskeskuksen parkkipaikalle tapahtuu?

0
Kaarinan pääterveyaseman etupihalla ja parkkialueella tehdään tällä hetkellä tietöitä. Kuva viime torstailta.

Kaarinan pääterveysaseman piha ja parkkialue on tällä hetkellä mullin mallin, kun kaupunki tekee paikalla tietöitä. Mitähän paikalle on tulossa?

– Henkilökunnalle tulee oma pysäköintialue terveyskeskuksen ja vesitorninmäen väliin. Tähän mennessähän henkilökunnan autot ovat olleet yleisellä parkkialueella, kertoo Kaarinan kunnossapitopäällikkö Jari Silvennoinen.

Henkilökunta saa 24 pysäköintipaikkaa, joissa on lämmitys- ja valotolpat. Samalla asiakkaille vapautuu etupihan puolelta saman verran pysäköintipaikkoja.

Lisäksi liikennejärjestelyjä selkeytetään terveyskeskuksen pääoven luona.

– Siellähän on ollut aika villin lännen meininki. Pääsisäänkäynnin luona on paljon saattoliikennettä, lastausta ja nyt myös koronatestiin jonottajia. Kolme invapaikkaa sijoitetaan rinteeseen, jotta huoltoliikenne ei tukkeudu, taustoittaa Silvennoinen.

Uusi pyöräkatoskin on henkilökunnan toiveesta tulossa. Lisäksi kevyen liikenteen reittejä muutetaan kätevämmiksi.

Tietöiden teko on terveyskeskuksen etupihalla työlästä, sillä alue on samaan aikaan käytössä. Isoilta vaaratilanteilta on kuitenkin toistaiseksi vältytty.

Tietyöt aloitettiin jo heinäkuussa, mutta vasta hiljattain koneet siirtyivät terveyskeskuksen etupihan puolelle. Työt valmistuvat näillä näkymin lähiviikkoina.