“Ilman tätä kaarinalaisyritystä elämä olisi harmaata”

0
Eniten kehuja kaikista yrityksistä saivat kampaamot Studio Fancy, Joi’s sekä Hiushuone Klips. Fancy äänestettiin myös viime marraskuussa Kaarinan parhaaksi asiakaspalveluyritykseksi. Kuva marraskuulta Fancyn omistajasta Mia Fredrikssonista ja sopimusyrittäjä Suvi Haaparannasta.

Nimeä yksi yritys Kaarinassa, joka on tuottanut sinulle iloa tai jota ilman elämä olisi paljon harmaampaa tai ei onnistuisi kunnolla ollenkaan. (Ei saa sanoa omaa yritystä tai omaa työpaikkaa.)

Näin Kaarina-lehti kysäisi Facebookissa viikonloppuna Yrittäjän päivänä. Vastauksia tuli hetkessä valtavia määriä, ja maanantaihin mennessä niitä oli kertynyt lähes sataviisikymmentä.

”Aina ystävällinen palvelu”, ”ihana henkilökunta”, ”suosittelen koko sydämestäni”, ”tuottanut hurjasti iloa itselle”, ”joustava, kiva henkilökunta”, ”hyvä valikoima ja aina todella siisti”, ”taitava henkilökunta”, ”kirkastaa arkeani”, ”täältä en koskaan lähde huonotuulisena”, luonnehtivat kaarinalaiset valintojaan.

Selvästi useimmin kaarinalaisten sydämiin olivat päässeet kampaamot ja hoitolaitokset – tai ainakin niiden vannoutuneita asiakkaita on paljon Kaarina-lehden Facebook-seuraajina. Toiseksi eniten ylistettiin syömiseen tai juomiseen liittyviä yrityksiä. Kolmanneksi useimmin kehuttiin autoyrityksiä.

Eniten mainintoja kaikista yrityksistä saivat kampaamot Studio Fancy, Joi’s sekä Hiushuone Klips.

Muista kampaamoista ja hyvinvointiin keskittyneistä yrityksistä myös näitä kehuttiin: Salonki E, Hoitokulma Piikkiössä, ANNAsport, Kauneushoitola Solar, Kaarinan Apteekin Kauneushoitola, Fysioterapiakeskus Relaxion, hieroja Kaisa Pänkäläinen, Hoitola Ruusu, Parturi-Kampaamo Rileka, parturi-kampaamo Helisa, Kauneushuone La Fiamma, Kaarinan Hiuspiste, osteopaatti Jari Vellamo, HiusFabriikki, Fit Camp Kaarina, Hiushuone Mainio, Kaarinan Fysiopiste, Tanssistudio Point sekä Fysioterapia Anterior.

Ruokayrityksistä kehuja saivat Kavalton tila, Saksan tila, Naantalin Aurinkoinen, Kosken Leipomo, Huikopala, Kahvila Pirskatti, Tori Pubi, Ravintola Prego!, Wanha Primadonna, 50/50 Bistro, Ihan vaan pubi, Nick’s Food Design, Villa Wolax, Alko, Royal Kitchen, Tsing-Tao, Turun Kahvipaahtimo ja Sepen Grilli.

Autoihin liittyvistä yrityksistä päivän olivat pelastaneet Neste Kaarina, Autohuolto Kumrok, Krossin Katsastus, Taksipalvelu Pyökäri, Testipiste, Auto-Haapanen, Motonetin korjaamo, Auto Final, Black Mamba sekä Sawa Autokorjaamo.

Lisäksi kehuja saivat Painotalo Painola, Kaarinan Sisustuskulma, K-Market Kuusisto, Mökki Galleria, Camilla Safety, HelsiTar, Kuva Laine, lasten kirpputori Seesam, Kaarinan Eläinlääkäriasema, Pesula Sani, Jätti-Rätti, tatuointiyritys Studio Mustakettu, Kino Piispanristi, Piharakennus K. Salminen, kukkakauppa Helminukka, Kukkakauppa Katariina, Kaarinan Kulta-Aika sekä R-kioski.