Iloisia ilmeitä, väsyneitä pelureita ja muutama pokaalikin

0
Vuonna 2011 syntyneiden Joukkueen intoa voitosta. Kuva Markus Pesonen.

Iloisia ilmeitä, väsyneitä pelureita ja muutama pokaalikin löytyi pelirepusta, kun Ura Basketin joukkueet palasivat viikonlopun kestäneeltä turnausmatkalta. Koripallon perinteinen Tallink-turnaus pelattiin Espoossa 21.–23.8.

Nuorimmat pelurit olivat vuonna 2011 syntyneitä ja ikähaitarin toisessa päässä oli SM-karsintoihin valmistautuva U19-joukkue. Näiden lisäksi kahdeksan muuta Ura Basketin peliryhmää pääsi mittelemään taitojaan ympäri Suomen saapuneiden korisjunnujen kanssa.

Kolmen turnauspäivän aikana pelattiin kymmeniä tiukkoja pelejä, ja niistä kokemuksen ja oppien lisäksi tuomisina Kaarinaan oli neljän sarjan voitto. Tämä riitti koko turnauksen mitalitaulukossa neljänteen sijaan.

Ura Basketin uusi valmennuspäällikkö Arttu Mannelin oli turnausmatkaan tyytyväinen.

– Ensinnäkin oli mahtavaa, että pitkästä aikaa päästiin pelaamaan ja näinkin iso turnaus pystyttiin järjestämään turvallisesti, poikkeusjärjestelyin.

Lisäksi Mannelin miettii, että saavutettu menestys kertoo siitä hyvästä juniorityöstä, jota Kaarinassa on tehty koripallossa ja tätä työtä on ilo jatkaa.

Teksti: Timo Virkkula