Linnanraunioilla lapsille Puluboita, aikuisille musiikki-improa ja disco

0
Yrittäjän päivän musiikki-improvisaation juontavat Nina Erjossaari ja Antti Ainola.

Kuusiston linnanraunioilla pääsee vielä syyskuussa kesäteatteritunnelmiin ja kuuntelemaan musiikkia ulkona.

Yrittäjän päivänä linnanraunioilla järjestetään Rauniot Live: musiikki-improteatteri-ilta, joka on suunnattu aikuisille.

Paikan päällä improvisoidaan uusia hetken biisejä, ja aiheet ja musiikkityylilajit saadaan yleisöltä. Illan juontavat Antti Ainola ja Neiti Ö eli Nina Erjossaari . Lavalla ovat myös muusikot Valtteri Lipasti ja Mitja Erjossaari .

Musiikki-improvisaation jälkeen etulinnan pihalla tanssitaan. Pihalla järjestetään ”Wanha Kunnon Disco” -nimeä kantava tapahtuma, jossa soittaa Ykkösbändi eli Sauli Luttinen ja Valtteri Lipasti. He soittavat hittejä eri vuosikymmeniltä.

Sankari Puluboi -lastennäytelmällä on myös samana päivänä esitys. Lastenkirjailija Veera Salmen Puluboin ja Ponin kirjoihin perustuva näytelmä kertoo R-vikaisen linnun peliriippuvuudesta. Esitys sai ensi-iltansa viime syksynä.

Nuotiokahvio LIVE toimii esitysten yhteydessä. Myynnissä on Cafe Piikkiön suolaista ja makeaa.

Kuusiston Linnanraunioiden Musiikkikesäteatteri on Ykkösryhmän hanke, joka on saanut Varsin Hyvä -maaseuturahaston Leader-apurahaa. Kesäteatteri on samalla kaarinalaisen Kiertueteatteri Ykkösryhmän kesätukikohta.

5.9. Sankari Puluboi klo 14. Rauniot Live klo 18. Disco klo 20. Tapahtumat ovat maksullisia.