Mielipitei: Kiitos sirkusesityksestä!

0
Littoistenjärvellä ei ollut Muinaistulien yönä kokkoa, ilotulitusta eikä tansseja, mutta kaupungin kustannuksella sai tilata omalle pihalle sirkusesityksen. Esitys otettiin innostuneena vastaan Paraistentiellä. Lukijan kuva.

Viime Kaarina-lehdessä kerrottiin, että omaan pihaan voi tilata Muinaistulien yönä kaupungin kustannuksella sirkusesityksen. Ei kun tuumasta toimeen.

YH-kotien Paraistentie 17:n asukkaille oltiinkin jo järjestämässä grilli-iltaa lauantaiksi, ja mikä parhaiten sopisikaan sen yhteyteen kuin sirkusesitys. Soitto tilausnumeron vastaajaan, ja kohtelias nuorimies soittikin ja kertoi, että meille on varattu esitys kello 20.

Pihalle roihuja ja kynttilöitä palamaan ja basson jytkekin kuului Saaristo Openista. Yli 50 senioria olivat valmiina illan nautinnoille! Esitys oli kyllä piste I:n päälle onnistuneelle illalle.

Korona on sekä puhuttanut että hankaloittanut asukkaiden elämää. Nyt havaittiin asukkaissa vapautuneisuutta. Näin ollen kaikki yhdessä haluamme kiittää Kaarinan kaupunkia sekä esiintyjä Kai Kuutamoa mukavasta eleestä asukkaitamme kohtaan.

Asukkaiden puolesta

Timo Holgeri