Mistä oman paikkakunnan tuotteesta olet ylpeä? Vastaa kyselyyn

0

Mistä saat tietoa omalla paikkakunnalla tehdyistä tuotteista? Mitä yrityksen Kaarinassa kannattaisi kertoa tuotteistaan? Mistä oman paikkakunnan tuotteesta tai yrityksestä olet niin ylpeä, että olet kertonut siitä myös muille?

Käy vastaamassa näihin kysymyksiin verkossa. Kyselyssä selvitellään, mitä kaikkea Suomessa osataan tehdä ja miten tuotteet ja palvelut löytäisivät nykyistä paremmin ostajat.

Kyselyn tuloksia julkaistaan syksyllä Omasta maasta -liitteessä, joka julkaistaan suomalaisissa tilattavissa paikallislehdissä, kuten Kaarina-lehdessä.

– Paikallislehdissä nostetaan esiin paikallisia tuotteita, niiden tekijöitä ja osaamista. On tärkeää, että eri puolilla Suomea on palveluita, työpaikkoja ja yrityksiä. Koronakriisikin juuri näytti, että kotimaisia yrityksiä ja niiden osaamista tarvitaan, Suomen Paikallismediat Oy:n hallituksen puheenjohtaja Alpo Ohtamaa luonnehtii.

Kyselyyn voi vastata 10. syyskuuta saakka. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 50 euron hintaisia tuotepalkintoja.

Kysely löytyy täältä.