Pahimus: Hupsista!

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Viime viikolla naureskeltiin sille epäonniselle Aluehallintoviraston viestijälle, joka sattui unohtamaan kokoontumisrajoituksia koskevasta tiedotteesta yhden nollan. Toisten kustannuksella on helppo nauraa, mutta käsi ylös, kuka ei ole mokannut koskaan.

Pahimus muistaa erään epäonnisen kesätoimittajan, joka sai tehtäväksi tankata toimituksen auton. Hän ajeli takaisin toimitukseen tankki täynnä bensaa. Valitettavasti kyseessä oli diesel-auto.

Aikoinaan Kaarinassa asui lahjakas urheilijapoika, joka menestyi painikisoissa. Eräs nimeltä mainitsematon Kaarina-lehden toimittaja otsikoi näyttävästi: ”Kallio paini kultaa”. Ikävä kyllä paini-sanasta uupui keskimmäinen i-kirjain.

Avin tiedottaja ei ole myöskään ensimmäinen, jolla on mennyt luvut sekaisin. Historiankirjojen mukaan Nasalle sattui Mariner 1 -luotaimen kanssa pienen pieni kirjoitusvirhe. Tiedemiehiä ihmetytti, kun luotain käänsi yllättäen suuntaa laukaisun jälkeen. Asiaa tutkiessa paljastui, että luotaimen tietokonekoodissa oli mitättömältä tuntuva moka: R:n yläpuolelta puuttui viiva. Virhe maksoi Nasalle 80 000 miljoonaa dollaria.

Ja jos edelleen tuntuu siltä, ettei kukaan muu ei mokaa töissä, niin ajatellaanpa hetki politiikkoja…