”Se munakas oli niiiiin hyvää!”

0
Kuusiston Linnanyrjänien joukkue Merimangustit valmistautui lähtöön tutkimalla yhdessä kisakarttaa. Kuvan lapset myötäpäivään saattaja-Nikon edestä: Eino Koiranen, Ilona Laine, Helmi Kytöniemi, Valtteri Malen, Matilda Nieminen, Pilvi Pulkkanen ja Tilda Taiminen. Kuvan otti Hillevi Rostedt.

Lounais-Suomen Partiopiirin sudenpentukisat järjestettiin Piikkiön yhtenäiskoululla 29.8. Paikalla oli runsaat 200 lasta saattajineen sekä kymmeniä kisan tekijöitä Kaarinan, Paraisten ja Itä-Turun alueen partiolippukunnista.

Aurinkoisen kisapäivän aikana partiotaitoja testattiin monin eri tavoin yhdellätoista peliteemaisella rastilla.

– Se munakas oli niiiiin hyvää! kehuivat Kuusiston Linnanyrjänien Merimangustit-joukkueen jäsenet kisan jälkeen.

Kaikki joukkueet pääsivät onnistuneesti maaliin, ja jokainen osallistuja palkittiin tapahtumamerkillä.

Voittajakolmikkoon yltäneet pentueet olivat kaikki yllättäen valinneet piirin nimikkoeläimen mukaiset nimet: Auran Eräkurkien Ketterät Ketut, Auran Eräkurkien Näppärät Ketut ja Liedon Eränkävijöiden Rohkeat Ketut.

Teksti: Essi Räty