Taidetta myös makuaistille

0
Pitsipiknikin osallistujia perjantailta. Mökki Galleriaan on tavallisesti vapaa pääsy, mutta illalliset ovat maksullisia.

Mökki GalleriassaRauhalinnassavietettiin viime perjantai-illalla pitsipiknikkiä. Gallerian pihalle katettiin pöydät, ja yhdessä syötiin ja nautittiin taiteesta Claude Monet ´n hengessä.

Galleristi Sibel Kantola miettii, että korona-aikana yhdessäolon arvot sekä kauneuden ja taiteen merkitys korostuvat.

Kuvataiteilijat Jarkko Rantanen ja Paul Krispijn sekä valokuvaaja Jaana Kotamäki ikuistivat illan tunnelmia maalaamalla ja valokuvaamalla. Työt ripustetaan myöhemmin esille Mökki Gallerian marraskuun näyttelyyn.

Ruokataiteilijana toimii J.J. de Nier . Kymmenen ruokalajin menu oli 1800-luvulta eli Mökki Gallerian rakennuksen alkuajoilta.

Galleriassa on myös parhaillaan esillä Marketta Reinin näyttely Juuret ja siivet. Vuonna 1942 syntynyt Reini on entinen käsityöopettaja, joka on tehnyt elämäntyönsä Piikkiössä perus- ja kansalaiskoulussa.

Galleria on tavallisesti auki arkisin tiistaista perjantaihin kello 10–16. Tulevana viikonloppuna galleria on auki myös Konstrundanin yhteydessä (la ja su klo 11–17).