Tyrskähdetty: Älkää sulloko vaatteita, Hovirinnan rantapuistolle uusi nimi ja kiitos kukkaistutuksista

0

Jos näette sen vaivan, että viette vaatteita kirpputorille, älkää sulloko vaatteita loosiin niin piukkaan, että niitä ei saa tutkittua vyöryttämättä muita vaatteita lattialle. Moni kiinnostavannäköinen vaate sai nyt jäädä henkariinsa.

Kaarinalainen

Hovirinnan rantapuisto on huikea. Voisiko sille keksiä jonkin hauskemman nimen, samantapaisen kuin Turussa Seikkailupuisto? Rantapuisto ei sanana saa käsittämään, miten monipuolinen elämyspuisto Hovirinnassa on. Olisi myös hauska, jos nimi olisi portinkaarena ja se näkyisi kauas.

Oli mukava syyspäivä

Kiitos hienoista istutuksista Kaarinan keskustassa! Niiden ideoinnissa on nähty vaivaa, ja ne tuovat kaivattua vehreyttä ja väriä keskustaan.

Ohikulkija