Tyrskähdetty: Miksi keskurin saunaa ei lämmitetä, kuka kolhi autoani ja voisiko muuntamon koristella?

0

Miksi monnarilla lämmitetään sauna kuntoilijoille mutta keskurilla ei? Syyksi sanotaan koronavirus, kun asiaa kaupungin päättäjiltä kysyy puhelimitse. Mahtaako liittyä muihin asioihin, esim. että Ura treenaa monnarilla ja ukot haluavat saunaan…?

Kuntoilija

Veroi täytyy vaan korottaa, kun tommosii Valkeavuoren liikuntahallei rakennetaan!

Liikuntahallin vastustaja

Autoani kolhittiin Kaarinan terveyskeskuksen parkkipaikalla maanantaina 14.9. aamulla kello 9–10 välillä. Voisivatko tapauksen nähneet tai kolhija ottaa yhteyttä? Puh. 040 8488832. Autoni on vaaleansininen Toyota Verso S, kolhuun jäi tummaa väriä.

Auto joutui korjaamolle

Kaarinan tekniset palvelut eivät saa nyt erään keskeneräisen asian hoitamisesta kehuja vaan päinvastoin. Homma on ollut viisi vuotta kesken. Taitaa kysymys olla töiden johtamisen puutteesta, mikä käy veronmaksajille todella kalliiksi.

Koriston rantatie 3:n asukas

Perjantaina 4.9. oli TS:ssä juttu taiteella koristellusta muuntamosta. Olisiko mahdollista toimia samoin Kaarinan keskustan Kallenraitin ruman muuntamon kanssa. Caruna tai kaupunki?

Japi

Vastaus Tyrskähdykseen: Sauna lämpeää sekä monnarilla että keskurilla


Liikunta- ja viherpalveluissa saunat suljettiin kokonaan kesäksi ja myös elokuuksi.

Syyskuun alusta saakka keskusliikuntapuiston miesten sauna on lämmennyt keskiviikkoisin kello 17–21.

Littoisten monitoimitalolla miesten saunaa on lämmitetty syyskuun alusta maanantaina, keskiviikkona ja torstaina kello 15–22. Naisten sauna lämpeää tiistaina ja torstaina samaan kellonaikaan. Viikonloppuisin saunoja lämmitetään monnarilla tapauskohtaisesti.

Uimahallin saunat avautuivat uimahallin yhteydessä jo aiemmin, 10.8., rajoitetuin käyttäjämäärin per sauna. Pian näistä rajoituksista luovutaan uimahallilla.

Saunojen rajattuun käyttöön vaikuttavat käyttäjämäärät, tämänhetkinen koronavirus sekä tietenkin myös säästöt.

Tapio Svärd

Kaarinan liikuntapäällikkö