Tyrskähdetty: Pyöräkellarit kiinnostavat nyt varkaita, paloasemasta Turun vuokratalo ja miksi kynä kiertää kädestä käteen

0

Pimeän tullen pyöräkellarit kiinnostavat taas varkaita. Huolehtikaa avaimista ja ovien sulkemisesta, ettei käy niin kuin meidän talossa, kun asukas säilytti vara-avaintaan rappukäytävässä ovensa edessä olevan maton alla. Varas varmaan kiitti.

Naapurit eivät olleet iloisia

Kaarina-lehdessä 16.9. oli kommentteja vanhan paloaseman kohtalosta. Tässä yksi lisää. Myykää rakennus yhtiö Hartelalle, joka varmaan mielellään rakentaa siihen suuren vuokrakerrostalon Turun kaupungille.

Yksi veronmaksaja

Tilaisuuksissa pidetään tarkkaan huoli turvaväleistä, ja sitten koko salin kiertää kädestä käteen osallistujalista ja kynä. Eikö ilmoittautumisia kannattaisi hoitaa toisin? En ole nähnyt kenenkään käyneen välissä desinfioimassa käsiään

Osallistuja