Finest Classille avausvoitto

0
Turun ykkössija oli Finest Classille uran ensimmäinen ja ohjastaja Patri Filatoffille viides.

Kaarinalaisen Einarin Olutseuran ja paraislaisen Futispoikien omistama kolmevuotias lämminveritamma Finest Class (17,4) ravasi perjantaina Turussa ensimmäisen voittonsa kymmenennellä yrittämällä.

Kuskina oli kaarinalainen Patri Filatoff , jolle perjantai-illan voitto oli vuoden neljäs ja koko uran viides.

Turun perjantai-illan raveissa kaarinalainen Jussi Hautanen ohjasti valmentamansa Strongholdin (15,4a) tämän jutun kirjoittajan juhlalähdössä viidenneksi. Sama Hautanen otti Porissa lauantaina nelossijan Ann-Valpurilla (13,1a) lämminveristen maililla.

Vermon 2-vuotiskilpailussa loisti kaarinalaisen Hannu Laineen ensikertalainen Speedy Norwegian. Tammavarsa ravasi ensiyrittämällä kahden tonnin arvoisen palkinnon ajalla 19,3. Ohjissa oli tamman lietolainen valmentaja Kenneth Danielsen . Hevonen on Hannu Laineen oma kasvatti.

Teksti: Rauli Ala-Karvia