Hovirinnassa maanantaina talkoot ja tuliakrobatiaesitys

0

Tulevana maanantaina Hovirinnan naapurustossa järjestetään talkoot, joihin saa tulla avuksi muitakin kuin Hovirinnassa asuvia.

Opetuskoti Mustikka, Yhdessä oppien -hanke, Maininki Kiinteistöpalvelut ja Kaarinan kaupunki järjestävät talkoot yhdessä. Tarkoituksena on tutustua ja tutustuttaa muihin Hovirinnan asukkaisiin ja toimijoihin ja pitää yhdessä huolta naapurustosta ja sen viihtyisyydestä.

Ohjelmassa on haravoinnin ja siivouksen lisäksi Aura Companyn tuliakrobatiaesitys, valokuvasuunnistusta ja katuliituja. Tarjolla on grillimakkaraa ja maissia. Tapahtuma järjestetään kokonaisuudessaan ulkona, jotta turvavälit on helppo pitää.

Talkoot Hovirinnassa 26.10. klo 14–18. Ohjelma ja tarjoilut Pehtorinkatu 2F:n pihalla. Tuliakrobatiaesitys klo 17. Vapaa pääsy.