Linda Langh huusi itselleen siivottoman tontin Hepojoelta

0
Linda Langhia harmitti siivoton tontti keskellä kaunista peltomaisemaa. Ostopäätös syntyi kotiseuturakkaudesta. Arkistokuva vuodelta 2012.

Piikkiöläinen Linda Langh on ostanut Hepojoen koulun vieressä sijaitsevan, rähjäisessä kunnossa olevan tontin.

Hepojoentien varrella sijaitseva tontti oli pakkohuutokaupattavana netin Huutokaupat.com-sivustolla.

Tontista tuli muutamia tarjouksia, joista Langhin tarjous oli korkein. Kauppahinnasta kysyttäessä Langh toteaa arvioitujen tontin puhdistuskulujen olevan moninkertaiset ostohintaan nähden.

0,6 hehtaarin kokoisella tontilla on purkukuntoisia rakennuksia. Lisäksi entinen omistaja on varastoinut tontille monen näköistä tavaraa, jotka Langh aikoo asianmukaisesti hävittää. Rakennuksista hän on tehnyt jo purkuilmoituksen Kaarinan kaupungille.

– Olen tarjonnut tonttia Piikkiön VPK:lle harjoituskohteeksi. Ajatuksena on, että he saisivat polttaa tontilla olevat rakennukset, Langh suunnittelee.

Hän kertoo, ettei hänellä ole erityisiä suunnitelmia tontin varalle. Tontin läheisyydessä on peltoa, joka on Langhien omistuksessa.

Linda Langhia on harmittanut keskellä kaunista peltomaisemaa sijaitsevan tontin siivoton kunto. Kun tontti tuli myyntiin, hän päätti itse siivota sen maisemaa rumentamasta.

– Moni totesi, että olet hullu, kun huudat tuosta tontista. Teen tämän rakkaudesta kotiseutuun. Omien ja siskoni lasten kautta sukumme tulee toivottavasti vaikuttamaan Piikkiössä vielä pitkään, joten huoli ympäristöstä ja perinteisen maalaismaiseman säilymisestä on lähellä sydäntä.