Metsästysseurat nikkaroivat uusia taukopaikkoja Kaarinan ulkoilureiteille

0
Aki Karppinen (kuvassa oikealla) ja hänen tyttärensä, Panos Tsoukas, Risto Tahvonen ja Robert Ruusunen pääsivät testaamaan Linnavuoren uutta pöytäryhmää tuoreeltaan.

Linnavuoren ulkoilureitille Piikkiöön ilmestyi viikonloppuna uusi pöytä- ja penkkiryhmä sekä grilli retkeilijöiden iloksi. Pöytäryhmä ja grilli saatiin toimitettua paikoilleen laavun yhteyteen metsästysseura Piikkiön Erämiesten avustuksella.

Paikalliset metsästysseurat ovat viime aikoina tuottaneet hyvinvointia kaikille luonnossa liikkujille. Kaarinan Maakasto, Kuusiston Killi ja Piikkiön Erämiehet ovat rakentaneet yhteistyössä Kaarinan kaupungin kanssa pitkospuita ulkoilureiteille ja luontopolkujen yhteyteen ja korjanneet Rauvolan lintutornia. Myös pöytä- ja penkkiryhmiä on rakennettu talkoovoimin ja toimitettu Linnavuoren lisäksi Vaarniemen, Rauvolan ja Piikkiön Makarlan ulkoilureiteille.

Monilla ihmisillä voi olla yksipuolinen käsitys metsästysseurojen toiminnasta. Jahtien lisäksi seurat tekevät muun muassa riistanhoitoa ja tarjoavat harrastusmahdollisuuksia.

– Toimintaympäristön muutokset ovat saaneet seurat muuttamaan toimintaansa. Kuluvana vuonna luonnosta nauttijoiden ja siellä viihtyvien ihmisten määrä on lisääntynyt huomattavasti. Seurat ovat reagoineet omalla toiminnallaan ja tuottaneet iloa kaikkien hyväksi ja käytettäväksi, metsästysseurat kertovat yhteisessä tiedotteessaan.