Mielipitei: Kiitos auttajille!

0

Haluan laittaa kiitokset Kaarinan terveysaseman henkilökunnalle lääkäreistä hoitajiin ja kotihoitoon. He tekevät arvokasta työtä meidän vaivaisten ja sairastavien kanssa. Työ on raskasta ja voimia vaativaa myös henkisesti. Minä olen tarvinnut apua paljon ja myös saanut sitä.

Myös Tyksin palvelua olen tarvinnut. Ensiapua olen monesti saanut, ja myös pelastuslaitoksen palvelu on hyvää. Fiksua ja ammattitaitoista henkilökuntaa. Sairaankuljetuksessakin ovat ymmärtäväisiä. Kela-taksit, muu invakuljetus, Pyökäri Piikkiöstä: hyvää palvelua!

Apteekkipalvelu Littoinen Turun Länsikeskuksessa on samoin auttavaista, ymmärtäväistä, osaavaa henkilökuntaa. On ilo, että meillä on näin hyvin!

Kaarinan ja Piikkiön seurakuntaa kiitän. Diakonit Riski ja Wickström auttavat minua henkisessä hädässäni sairauteni keskellä. On myös raskasta kumppanille, kun on monisairas kaveri ja itselläkin on ikää. Ei kukaan jaksa yksin kaikkea, siispä kunnalta tullut apu onkin arvokasta. Myös hyvät naapurit, jotka ovat auttaneet monesti, ovat kullanarvoisia.

Myös kauppapalvelusta kiitos. Erittäin hyvää palvelua Piikkiön K-S Marketissa. Henkilökunta on hyvää, kauppiaalle suurkiitokset. Liikkeet palvelevat hyvin.

Omaiset auttavat, tyttäremme perhe. Ihana, 8-vuotias tyttärentytär antaa suuresti iloa, ja me piirrämme ja harrastamme virkkausta. Lapsen kanssa on kiva touhuta. Opimme molemmat toisistamme paljon. Tuntuu, että hän opettaa meitä enemmän kuin me häntä.

Nuorilla on omat kotityöt, perhe-elämä, lapsen koulu ja harrastukset. Tämä korona on ikävää kaikille. Työelämä kärsii ja yhteiskunnan päättäjille tuottaa taakkaa.

Minä haluan Jumalaan luottaa. Rukoilen paljon, itseni ja kaikkien puolesta, että apua saataisiin, voitettaisiin yhdessä kaikki paha. Rakastetaan toisiamme. Usko, toivo, rakkaus: suurin niistä on lähimmäisen rakkaus kaikkiin.

Terttu Lyhteilä