Mielipitei: Tilaa laporatorioaika Piikkiöstä nimellä Rikkinäinen Puhelin

0

Elämme vaikeita aikoja, Maria Kesti. On sanonta osua puhelimeen – kai tiedät, mitä tarkoitan, koska arvioit, että puhelimeni on rikki? Huolemme ei ole aiheeton laporatoriosta, koska nyt on jo lopetettu Piikkiön laporatoriopalvelut terveyskeskuksessa.

Kerhossa lauletaan, tanssitaan, pelataan pingoa ja jopa kahvitellaan, ei me lueta sairaskertomuksia vuorotellen ja voivotella kunkin kipuja, mutta joskus joku kertoo, kun ei saa palvelua läheltä. Se on totuus. Jos epäilet meidän puhelimen kuntoa, voit tilata laporatorioajan Piikkiöstä nimellä Rikkinäinen Puhelin. Ilmoita meille sitten, koska saa palvelua.

Tiedon oikeellisuus on rikki, olen sen menneisyydessä tiedostanut. Nyt se on rikki tässäkin asiassa. Palveluiden keskittäminen lisää kustannuksia. Väärän totuuden julkituominen on politiikan tapa pitää alamaiset tyytyväisinä, ja voihan sitä sanoa puhelimen olevan rikki joltain eläkeukolta.

Ehkä kuitenkin olisi syytä tarkistaa kaupungin talouden hoitoa. Kas kun velkataakka kasvaa ja taidetta hankitaan rakennuskohteisiin. Voisin ajatella, kumpi on tärkeämpää palveluiden kannalta: hankkia terveyskeskukseen seinälle teos Huuto ja paloasemalle Letkut letkeät tai kouluihin Taistelevat Metsot.

Kun jääkiekkotermillä osuu puhelimeen, tarkoittaa, että sai kiekon päähän. Voisin ajatella, että rikkinäinen puhelin voisi olla viittaus lievään hetkelliseen häiriöön, kun tuomari kysyy, onko kaikki kotona. Kuten sanoin, elämme vaikeita aikoja.

Terveisiä eläkekerhosta

Ilkka Ekman