Pahimus: Koronakuppilat kuntoon

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Älä jää tuleen makaamaan! Koronasta eniten kärsineet alat: ideoikaa vikkelästi itsellenne korvaavaa liiketoimintaa! Pahimus auttaa.

Karkoittiko korona asiakkaat pubista? Ei hätää. Henkilökunta on kouliintunut luotsaamaan asiakkaita, jotka puhuvat epäselvästi, joiden tasapaino on huono, joilla muisti ei ihan pelaa ja jotka jankkaavat samaa asiaa. Pubeista siis Kaarinassa ratkaisu lasten ja muistisairaiden vanhusten hoitopaikkapulaan! Kaikki voittavat, kun pubit muovataan päivä- ja hoitokodeiksi.

Menikö esiintyjältä leipä, kun tapahtumat peruttiin? Ei hätää. Lukuisilla aloilla tarvitaan lahjakkaita näyttelijöitä, kun suurin osa oikeista työntekijöistä on karanteenissa. (Ovat valelääkärit aiemminkin menneet täydestä.) Lahjakkaimmat esiintyjät sijaistavat Krista Kiurua, jonka puheen sekavuus yltää jo taiteen mittoihin.

Eikö matkatoimistolla ole asiakkaita? Ei hätää. Nyt on tarvetta allmostreality-paketeille! Etelänmatka-simulaatiossa poltetaan nenä ravunpunaiseksi, etsitään kirkkoa puoli päivää väärältä puolelta kaupunkia, ripotellaan hiekkaa ja torakoita vaatteiden joukkoon sekä yritetään kiireessä kysyä juna-aikatauluista ihmiseltä, joka vastaa, että oliiveja kasvatetaan joen toisella puolella.