Reija Kankilammesta sittenkin Kaarinan nuorisopalvelujohtaja

0

Kaarinan kaupunginhallitus päätti valita Kaarinan uudeksi nuorisopalvelujohtajaksi yhteisöpedagogi Reija Kankilammen .

Valinta tehtiin suljetulla lippuäänestyksellä. Kankilampi sai taakseen 8 ääntä. Vs. nuorisopalvelujohtajana työskennellyt Leena Miettinen 4. Yksi ääni hylättiin.

Aiemmin vapaa-aikalautakunta oli täpärässä äänestyksessä valinnut pestiin Miettisen, mutta kaupunginjohtaja Harri Virta käytti vapaa-aikalautakunnan päätökseen otto-oikeutta ja lopullinen valinta siirtyi kaupunginhallitukselle.

Kankilampea oli ehdotettu virkaan myös vapaa-aikalautakunnan pohjaehdotuksessa. Alun perin häneen päätyi valintatyöryhmä, johon kuuluu vapaa-ajan lautakunnan puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä Kaarinan johtava rehtori, kansalaisopisto rehtori ja sivistysjohtaja.