Salibandykausi alkoi maali-iloitteluilla

0

SBS Littoisten junioreiden sarjat starttasivat viikonloppuna.

E-tytöt pelasivat kaksi peliä Sport Gardenilla. Pöytyän Urheilijat kaatui lukemin 9–4. SB Naantalin kanssa tehtiin maaleja tasatahtiin ja tiukan väännön jälkeen pisteet jaettiin: peli päättyi 7–7.

Viime kaudella tehotyttöinä toimineet Peppi Peltonen ja Nea Vuori olivat jälleen tehokkaina: Pepille kahteen peliin 6+0 ja Nealle 4+4. Juuri salibandyn aloittanut Eleonoora Paavola kirjautti tehot 3+1.

D2-pojat pelasivat kahdella joukkueella Porissa sekä Oripäässä. Porissa kaatui Karhujen ja Luven yhteisjoukkue 6–4. Toiseen peliin jalat olivat vissiin jääneet kahvioon, kun taas SB Naantali tuli ekaan peliinsä hirveällä liikkeellä. Tuli 13–3 tappio eikä seliteltävää.

Oripäässä oli vastassa ensin SBS Masku, joka kaatui luvuin 8–5. Eelis Vehviläinen pamautti hattutempun. SBS Wirmosta ei ollut tällä kertaa vastusta, mistä kertovat lukemat 12–0. Onni Laanti oli tehomiehenä (4+1). Matias Santalahti kirjautti kahteen peliin 4+4.

E1-eliittisarjan karsinnoista Litsa haki kaksi voittoa. SB Luve kaatui luvuin 8–7 ja Rauman SalBa 16–5. Täälläkin Santalahti oli tehokkaana: kahteen peliin 10+5.

B-pojat hakivat tuntumaa SB-Pron järjestämästä harjoitusturnauksesta. LeKi voitettiin 10–2, ja järjestävän tahon kahdelle joukkueelle tuli tappiot 1–2. Elias Heinonen (4+1) ja Luka Keeninen (5+2) olivat tehokkaina.

Markus Valenius