Tyrskähdetty: huijarikerääjiä yhä liikkeellä, miksi kukaan ei auttanut ja pysäköinninvalvontaa tarvitaan Kaarinaan

0

Lauantaina 3. 10. olivat huijari-rahankerääjät taas Kaarinan keskustassa. Tulin apteekista ja istuin autooni, kun auton ovi vedettiin auki ja mies tunki käteeni keräyslistaa, muka vammaisille. Kun kysyin keräyslupaa, hän häipyi.

Olkaa varuillanne

Lauantaina 3.10. illalla mies oli vahvasti humalassa, konttasi ajotiellä, ryömi jalkakäytävälle, huojui ja lysähti istumaan penkille. Vieressä oli puoliksi juotu pullo viinaa. Soitin 112 ja jäin paikalle katsomaan, ettei miehelle tapahdu mitään ikävää. Poliisin tulo kesti. Uteliaita ohikulkijoita riitti, mutta vain yksi jäi auttamaan. Ensi kerralla: auta apua tarvitsevaa. Se voit olla jokin kerta sinä tai sinun läheisesi, joka on joskus avun tarpeessa. Me kaikki olemme ihmisiä, ja tarvitsemme toisiamme.

Uteliaisuus ei auta ketään

Voisiko Kaarinan keskustaan ja terveyskeskukselle vihdoinkin saada sen lappuliisan tai -lassen? Tunnolliset ihmiset ja keskustan yritykset joutuvat kärsimään, kun jatkuvasti jotkut parkkeeraavat itse keksimiensä sääntöjen mukaan.

Ärsyyntynyt

Minäkin järkytyin lukiessani suunnitelmista siirtää Kaarinasta laboratorio pois. Vaikka en ole sitä pariin vuoteen tarvinnut, kauhistuttaa ajatus, kun joutuisi taksilla menemään Tyksiin vain jotain verikoetta varten. Maksaako kaupunki taksimatkan?

Rollaattoriliikkuja