Tyrskähdetty: miksi asiakkaat eivät käytä maskeja, ei koirapuistoa tarvita ja mihin Kaarinassa saa veneen

0

Kairiskulmalla ei ole kevytväylän varrella penkkejä. Oli ennen, mutta vietiin pois. Kesällä luvattiin, että tulee takaisin, vaan eipä näy. Pyhän Katariinan tien varrelle niitä on riittänyt, eli keskustaan. Missä viipyy luvattu penkki sinne syrjemmälle, keskustako vaan niitä tarvitsee?

Kyllä mummoa sieppaa

Eläinlääkäreitä ei näy siellä, missä juopot ja narkkarit kohtelevat eläimiään todella huonosti. Lehmätilat ja sikalat saavat vain pienen muistutuksen, että voi voi parantakaa tapanne. Vuoden päästä eläimillä on vielä kauheampaa.

Kauhu eläinlääkäreistä

Miksi Kaarinan kaupoissa asiakkaat eivät kassoilla edelleenkään noudata turvavälejä? Pakatessani ostoksia seuraava asiakas tulee liian lähelle, ja joudun asiasta jatkuvasti huomauttamaan. Myös maskittomia asiakkaita näkyy valitettavan paljon kaupoissa.

Jokaisella on vastuu

Ei koirapuistoja Kaarinaan verorahoilla! Mikäli haluatte koiranomistajat koirapuistoja, tulee teidän itse ne kustantaa ja hoitaa. Tai vaihtoehtoisesti tarvitaan Kaarinaan (300 eur/kuono) takaisin koiraverotus, jolla kustannetaan moinen hanke!

Eetu

Kaarinan kaupunki upotti melkoisen määrän rahaa Hovirinnan pienvenesataman kunnostamiseen, mutta keskustan tuntumassa ei ole vieläkään paikkaa, jossa voisi pitää soutuvenettä. Kunpa edes pieni osa rahoista olisi käytetty siihen, että voisi vetää soutuveneen maihin ja lukita sen ketjulla johonkin. Soutaminen olisi ympäristöystävällinen tapa liikkua vesillä ja monipuolista kuntoilua.

Ex-veneilijä

Kaarinan kaupungin nettisivuilla on palautepalvelu, johon voi jättää kysymyksiä sun muuta. 6.10. oli kuitenkin 25.9. viimeinen julkaistu palaute. Missä syy, miksei palautteita julkaista?

Väinö

Vastaus Tyrskähdykseen: Kaupungilla on parantamisen varaa palautteiden julkistamisessa


Useita uudempiakin palautteita löytyy jo julkisina kaupungin palautepalvelusta, mutta totta on, että meillä on parantamisen varaa palautteiden julkaisussa. Jostain syystä palautteiden käsittelijät eivät aina laita niitä julkisiksi.

Palautteet tulevat näkyviin vasta, kun niihin on vastattu. Lisäksi julkaiseminen edellyttää, että palautteen antaja on rastittanut kohdan, jossa hän suostuu vastauksen julkaisemiseen palautepalvelussa.

Sami Kääriäinen

Kaarinan kaupungin palautepalvelun pääkäyttäjä