Vanhusten viikolla Syysliikettä nostalgisten hittien tahdissa

0
Kuva Syysliike-tapahtumasta syksyltä 2018.

Huomenna torstaina ikäihmisten kannattaa lähteä Littoisiin Verkatehtaan viereiselle kentälle. Paikalla järjestetään iäkkäiden Syysliike-ulkoilutapahtuma, jossa verrytellään, kävellään ja venytellään. Vanhusten viikon ja valtakunnallisen iäkkäiden ulkoilupäivän kunniaksi liikutaan nostalgisen Finnhits-musiikin tahtiin.

Kaarinan kaupungin ja Ammattiopisto Livian järjestämässä tapahtumassa on avuksi kävelykavereita. Tapahtuma sopii apuvälineiden käyttäjille. Kentän huoltorakennuksessa on invavessa ja käsienpesumahdollisuus.

Syysliike järjestetään myös pienessä sateessa, mutta kaatosateessa kannattaa jäädä kotiin. Oma juomapullo on syytä varata mukaan.

Tarkemmat tiedot Syysliikkeestä löytyvät esimerkiksi Kaarina-lehden Menomonosta .