Ei uusia koronatartuntoja maanantaina Kaarinassa, mutta lauantaina niitä oli kolme

0

Kaarinaan ei tullut maanantaina uusia koronatartuntoja, ilmenee Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tilastoista maanantaina. Lauantaina Kaarinaan rekisteröitiin kolme uutta koronatartuntaa, mutta sunnuntai oli nollapäivä.

Kaarinassa on tilastoitu nyt yhteensä 52 koronatartuntaa epidemian alusta lähtien.

THL raportoi maanantaina Varsinais-Suomeen harvinaisen vähän uusia koronatartuntoja. Uusia tartuntoja on rekisterin mukaan vain kolme, niistä kaksi tuli Lietoon. Myös Uudenkaupungin tilastoon tuli yksi uusi tartunta lisää. Samalla Varsinais-Suomessa tuli täyteen 1 300 virustartunnan saanutta.

Koko Suomessa raportoitiin maanantaina 104 uutta tartuntaa. Suomessa on todennettu nyt yhteensä 19 419 koronavirustapausta.