Kaarinassa ratkotaan vuoden asiakasmyönteisin yritys toista kertaa

0
Kaarinan asiakasmyönteisintä yritystä etsitään yhdessä Novia-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden ja kuntien kesken. Novian opiskelijat Milena Bakalov, Tobias Laaksonen, Sofia Forsman, Alexei Fadeichev, Valentin Boijer ja Benjamin Fagerlund muodostavat osuuskunta Bellivèn, joka tarkoitus on työstää erilaisia liikeideoita ja projekteja. Kuvasta puuttuvat Andrea Sundström ja Emil Dahlström.

Tiedätkö paikallisen yrityksen, jossa saa erinomaista palvelua? Nyt siitä on mahdollista kertoa muillekin, sillä Kaarinassa järjestetään toista kertaa Vuoden asiakaspalveluyritys -kilpailu. Äänestys alkaa marraskuun viimeisenä päivänä.

Viime vuonna voiton vei kampaamo- ja kosmetologipalveluja tarjoava Studio Fancy. Kilpailussa yritysten toimialaa ei ole rajattu, vaan äänestää saa mitä tahansa kaarinalaista yritystä, jonka palveluun on tyytyväinen.

– Viime vuonna Kaarinassa annettiin kaikkiaan 310 ääntä, joista voittaja sai 43, liiketalouden opiskelija Tobias Laaksonen Novia-ammattikorkeakoulusta kertoo.

Kilpailu järjestetään Novia-ammattikorkeakoulun ja kuntien yhteistyönä. Kaarinan lisäksi kysely toteutetaan myös Paraisilla ja Kemiönsaarella.

– Tänä vuonna meillä on myös bonuskilpailu, jossa kysytään, mikä yritys on ottanut korona-ajan tuomat muutokset parhaiten huomioon, Laaksosen paljastaa.

Voittajat palkitaan tammikuussa


Äänestyslomakkeita löytyy ainakin Kaarinan kaupungin ja Kaarinan Kehityksen sosiaalisen median kanavista. Vastanneiden kesken arvotaan 200 euron lahjakortti vapaasti valittavaan kauppaan.

Paperisia äänestyslomakkeita on Kaarinan ja Piikkiön kirjastoissa. Kysely on auki noin kuukauden ajan.

– Mietimme, että olisimme vieneet lomakkeita myös jonkin kaupan edustalle, mutta se olisi saattanut ohjata äänestystulosta ja olla epäreilua muita yrittäjiä kohtaan, Laaksonen perustelee.

Kilpailun voittajat julkistetaan tammikuun alussa palkintogaalassa, joka järjestetään koronatartuntojen välttämiseksi näillä näkymin virtuaalitapahtumana.

Liiketalouden opiskelijana Laaksosella on selvä näkemys, miksi jokaisen kannattaa vaivautua täyttämään kyselylomake ja äänestämään omaa suosikkiaan.

– Minun mielestäni kyselystä hyötyvät kaikki. Kilpailu motivoi yrityksiä kiinnittämään huomiota hyvään asiakaspalveluun ja kehittämään sitä. Asiakkaat taas saavat mahdollisuuden kertoa, mistä he pitävät tai eivät pidä.