Pahimus: Ihokarvat pystyyn

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Artistit pistävät toistensa musiikkikappaleet uusiksi Vain elämää -televisiosarjassa. Miksi näin herkullista formaattia ei ole laajennettu muihin ammattikuntiin?

Kun sairaanhoitaja ompelisi tikit pahaonnisen potilaan ohimoon, toinen sairaanhoitaja kiskoisi ne irti ja ompelisi tikit hienommin ja eri tyylillä uudestaan. Tuloksena olisi varmasti draamaa ja suuria tunteita. Eniten innoissaan olisi potilas.

Poliisi ottaisi kiinni rosvon ja pistäisi putkaan, ja hetken kuluttua toinen poliisi – esimerkiksi Jari Aarnion palkkalistoilla oleva – päästäisi pitkäkyntisen irti ja ”yrittäisi” ottaa uudestaan kiinni.

Puistotyöntekijä ja peruskoulun opettaja tekisivät uudet versiot toistensa työstä. Puutarhuri kokeilisi kasvattaa lapsia ja opettaja kasveja. Oppilaat kasvaisivat luovasti, kun heidän jalkoihinsa kaadettaisiin vettä ja kanankakkaa. Puistoistakin tulisi mielenkiintoisia, kun vääriin paikkoihin karanneet kasvit pidettäisiin kurissa opettajan kasvatuskeskusteluilla.

Kaarinan lukuisissa kampaamoissa ja kauneushoitoloissa tulisi yrittäjillä ihan kyyneleet silmiin, kun autokorjaamojen väki laittaisi uuteen uskoon asiakkaiden hiukset ja meikit ja tekisi heille vielä öljyhoitoja. Autonkorjaajilla taas nousisi ihokarvat pystyyn, kun kampaajat, meikkaajat ja hierojat päästettäisiin käsiksi autojen moottoreihin: hihnoihin saataisiin lisää ryhtiä ja tuuheutta, laakereihin ilmavuutta ja renkaisiin sileyttä ja kiiltoa.