Patri Filatoff kolmas Salamakypärissä

0
Nuorten ohjastajien kisassa kolmanneksi suoriutunut Patri Filatoff on ajanut hyviä sijoituksia myös isänsä valmentamalla Ekosalamalla. Kuva lokakuulta.

Kaarinalainen Patri Filatoff sijoittui 10-kilpailun sarjassa kolmanneksi nuorten raviohjastajien Salamakypärät-kilpailussa. Viimeisessä osakilpailussa Lahdessa lauantaina Filatoff ohjasti Tommi Kylliäisen treenaaman Capo The Amourin (15.0a) neljänneksi ja sinetöi samalla kolmostilan kokonaispisteissä.

Kaarinalaisen edellä olivat sarjaa koko ajan dominoinut Niko Riekkinen 96 pisteellä. Toiseksi ohjastanut Niko Huuskola kokosi 86 pinnaa ja Patri Filatoff 80. Kilpailussa oli mukana 12 ohjastajaa.

Patri Filatoff oli tositoimissa myös perjantaina Turussa. Hän ajoi isänsä Jyrki Filatoffin valmentaman Ekosalaman (31,2) neljänneksi. Edellisessä kilpailussa tiistaina Teivossa Ekosalama oli kolmas ajalla 30,1.