Saku Koivu varasi yritystontteja Kaarinasta

0
Saku Koivu ja Juha Halonen eivät halunneet avata tarkemmin, millaisia suunnitelmia heillä on Krossissa sijaitsevista yritystonteista. Arkistokuva Marttiina Sairanen.

Turkulainen jääkiekkoilija Saku Koivu ja hänen yhtiökumppaninsa Juha Halonen ovat varanneet Kaarinan Krossista kaksi yritystonttia tarkempaa suunnittelua ja myyntiä varten.

Molemmat tontit ovat vajaan kahden hehtaarin kokoisia. Rakentamisvelvoitteeksi on sovittu 4000 kerrosneliömetriä per tontti.

Pienemmän tontin myyntihinta on 724 000 euroa ja suuremman 756 000 euroa. Tonteilla on rakennusvelvoite.

Tammenmäenkadulla sijaitsevat tontit ovat olleet julkisesti varattavissa vuodesta 2008 saakka. Tontit eivät ole herättäneet aiemmin juurikaan kiinnostusta, todennäköisesti heikohkojen kulkuyhteyksien takia. Tänä vuonna alueen liikennejärjestelyjä parannettiin.

Koivun ja Halosen suunnitteluvaraus on voimassa maaliskuun loppuun saakka. Mikäli suunnitelmat eivät etene, sopimus raukeaa ja tontit palautuvat takaisin jatkuvaan hakuun.​

Kaarina-lehden tavoittama Juha Halonen ei halunnut tässä vaiheessa avata suunnitelmia. Tonteista käydään neuvotteluja mahdollisten tulevien käyttäjien kanssa.

– Asiasta tiedotetaan varmasti sitten, kun meillä on jotakin kerrottavaa, hän kommentoi.